BIER WEBWINKEL

Zoek in de webwinkel

Eggens quadrupel 2020 VSOP infused

Art.nr. 00495
€5.95
Uitverkocht
1
Productgegevens

Woow, wat tof! We hebben gisteren de Quadrupel voorzien van de Arruco V.S.O.P. en vullen deze smaakvolle combinatie aankomende dinsdag af op fles!


Wat is het nou precies? 


We zijn van twee mooie losstaande producten, één mooi product aan het maken. We hebben de Quadrupel gebrouwen zoals altijd, dus met een rijke combinatie aan gerst, denk aan de normale pilsmout, maar ook aan donkere karamelmout en chocolademout. 


Vervolgens voegen we vlak voor het afvullen de Arruco V.S.O.P. toe, welk omschreven kan worden als: fruitig, gekarameliseerde honing met citrus, ananas en tonen van eikenhout met een delicate afdronk. 


Dit doen we door de V.S.O.P.  in de afvultank toe te droppen, alvorens de Eggens Quadrupel in de afvultank komt. Wanneer we vervolgens de Quadrupel toevoegen(van onder uit de tank), zorgen we er direct voor dat het met elkaar verbonden wordt. 


We laten dit nog 96 uur met elkaar samengaan, zodat de smaak van de V.S.O.P. goed in het bier terecht komt en dus uiteindelijk ook bij jou in het glas!


Al met al een hele mooie combinatie, wat zorgt voor een waar harmonie in het glas. De smaak blijft lang en aangenaam hangen bij het drinken van het bier, en is vooral leuk ook leuk om samen met iemand te drinken/proeven.  Wanneer je echt wil weten wat de smaak doet, is het tof om er een fles Eggens Quadrupel naast te zetten. Zo ga je optimaal ervaren wat de V.S.O.P. met het bier doet.

Bewaar dit product voor later
Bezoekadres

De Bier Topper

Hendrik Lofversstraat 4

9744 GX Groningen

Bel ons

Voor vragen bel Martijn Vissering

06 - 14370981
>>> ga naar Contact

Alcohol kopen kan vanaf 18 jaar

Wij accepteren